Ronald Janssen
Mijn naam is Ronald Janssen en ik heb mijn culinair bureau Cyrano. Cyrano is gericht op proeverijen, evenementen en cursussen rondom wijn, bier, spijs etc. in Twente en Achterhoek. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. In 1991 ben ik besmet geraakt, na het volgen van een wijncursus, sindsdien heeft het culinaire virus mij niet meer losgelaten. Een hobby is uitgegroeid tot mijn grote passie: het enthousiasmeren van mensen voor culinaire zaken. Iets moois in het glas en op het bord is voor mij verbonden met goed gezelschap, genieten, cultuur, etc., kortom met zaken die het leven aangenamer maken.
Ongeveer drie jaar geleden heb ik als wijnman ook het bier ontdekt. Dan bedoel ik natuurlijk genietbier, geen gietbier. Bier heeft zoveel te bieden: diversiteit, cultuur, combinaties met spijs etc. en bovenal proefplezier. Steeds meer mensen genieten van een goed glas bier maar dat zijn er nog steeds te weinig. Hier wil ik graag verandering in brengen. Bier maakt dorstig naar kennis.